Over mij

Mijn liefde voor opruimen is ontstaan tijdens een zomervakantie in Zeeland. We verbleven in een prachtig (maar klein) panoramisch huisje aan de kust. Ik genoot van de natuur en de rust samen met mijn gezin. 

Al snel merkte ik  dat wij allemaal met veel minder spullen, onszelf prettiger voelde. We hoefden niet steeds na te denken waar we iets gelaten hadden, want alles had een vaste en logische plek. Dat wilde ik thuis ook! Gelijk na onze vakantie zijn we thuis aan de slag gegaan. Ik las veel boeken over ontspullen, minimalisme en uiteraard ook de boeken van Marie Kondo

Stap voor stap zijn we gaan ontspullen en minimaliseren. Het resultaat van ons gezamenlijke werk en doorzettingsvermogen is verbluffend! 

Het leven voelt lichter en tot onze verbazing hielden we meer tijd over voor de leuke dingen in het leven. Ons huis staat nu in dienst van mij en mijn gezin, in plaats dat wij in dienst zijn van ons huis.  En ik kan je zeggen, dat voelt heerlijk!

Bij mij ging er een knop om en dat heeft er voor gezorgd dat ik mijn baan als Managementassisent heb beeindigd en voor mijzelf ben begonnen om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om hun huis en spullen te organiseren.

 

Wat ik je toewens is dat we samen kunnen werken om jouw ideale ruimte te creëren, zodat jij jouw ideale leven kunt leiden.
Waarom? Omdat jij het WAARD bent en een fijne plek VERDIENT!

Ik kan niet wachten om mijn passie voor opruimen en ordenen met jou te delen! En jou te laten ontdekken hoe fijn het is om in een opgeruimd en georganiseerd huis te wonen.

 

"Door je te abonneren op (één) mijn sociale kanalen blijf altijd op de hoogte van mijn activiteiten. Volg mij op: