Over mij

Mijn liefde voor opruimen is ontstaan tijdens een zomervakantie in Zeeland. We verbleven in een prachtig (maar klein) panoramisch huisje aan de kust. Ik genoot van de natuur en de rust samen met mijn gezin. 

Al snel merkte ik  dat wij allemaal met veel minder spullen, onszelf prettiger voelde. We hoefden niet steeds na te denken waar we iets gelaten hadden, want alles had een vaste en logische plek. Dat wilde ik thuis ook! Gelijk na onze vakantie zijn we aan de slag gegaan. Ik las veel boeken over ontspullen, minimalisme en uiteraard ook de boeken van Marie Kondo. Ik ben fan van Marie Kondo en het regenboog ordenen van de dames van "Get Organized with the Home Edit".

Stap voor stap zijn we gaan ontspullen en minimaliseren. Het resultaat van ons gezamenlijke werk en doorzettingsvermogen is verbluffend! 

Het leven voelt lichter en tot onze verbazing hielden we meer tijd over voor de leuke dingen in het leven. Ons huis staat nu in dienst van mij en mijn gezin, in plaats dat wij in dienst zijn van ons huis.  En ik kan je zeggen, dat voelt heerlijk!

Wat ik je toewens is dat we samen kunnen werken om jouw ideale ruimte te creëren, zodat jij jouw ideale leven kunt leiden.
Waarom? Omdat jij het WAARD bent en een fijne plek VERDIENT!

Ik kan niet wachten om mijn passie voor opruimen en ordenen met jou te delen! En jou te laten ontdekken hoe fijn het is om in een opgeruimd en georganiseerd huis te wonen.

Heb jij hulp of een boost nodig? 

Vul je gegevens hieronder in en ik neem contact met je op!