Mijn werkwijze

Alles wat je bezit, kost naast geld ook tijd, aandacht en nodige energie. Spullen kunnen je leven eenvoudiger en fijner maken, maar ze kunnen ook een last voor je worden.

Een teveel aan spullen, zonder een duidelijk en werkend systeem in huis, zorgt  voor wanorde. Je kunt je spullen niet vinden wanneer jij ze nodig hebt.

Je komt gestrest en/of te laat op een afspraak. Of je haast je naar de winkel gaat om nieuwe slingers te kopen voor de verjaardag van je kind. Dit kost je weer tijd en extra geld. Bovendien komen zo ongemerkt steeds meer spullen in huis.

Opruimen gaat over het ordenen en organiseren van spullen die jij lief hebt. Opruimen gaat over keuzes maken én NIET over verplaatsen van spullen.

Dat jij nu leest betekent dat jij wilt investeren en rust en ruimte in je huis in in je hoofd. En hiermee heb je al de eerste stap gezet! Jij hebt jezelf op 1 gezet.

Vul mijn contactformulier in en laten wij samen eens kennismaken.
Stel mij al de vragen die je hebt. Hieronder heb ik het stappenplan voor je uitgewerkt, zodat je kunt lezen hoe een opruimtraject bij mij verloopt.

 

Stappenplan opruimtraject

 

Stap 1: Kennismaking
Nadat ik een bericht van je heb gekregen, neem ik telefonisch contact met je op. We maken even kort kennis en als het klikt plannen we een afspraak in. 

 

Stap 2: Quick-scan
Graag kom ik bij je thuis voor een Quick-scan. Tijdens deze afspraak die 1 uur kijk ik samen met je wat ik voor je kan betekenen en geef jij mij een rondleiding door je woning. 

Na afloop stuur ik je mijn advies hoe we samen jouw opruimklus het beste kunnen aanpakken.

 

Stap 3: Samen aan de slag
Een werksessie duurt 3 uur. We gaan dan samen aan de slag. Ik neem mijn organization kit mee met kleine organizing spullen, zodat we gelijk aan de slag kunnen gaan. Je hoeft dus niets op voorhand aan te schaffen.

 

Stap 4: (Eventuele) Vervolgafspraak
Mocht je na onze afspraak graag nog meer hulp willen bij het opruimen dan plannen we een nieuwe sessie in.

 

Stap 5: Nazorg
Ik neem na afloop van een traject altijd nog even contact met je op om te vragen hoe het je bevalt. Natuurlijk kun je mij altijd bellen voor gratis advies als je ergens tegenaan loopt!