Op zoek naar rust, succes en geluk. Hoe doe je dat?

Tot aan mijn burn-out was ik iemand die hemel en aarde bewoog om andermans dromen en doelen te verwezenlijken. Als iemand heel enthousiast zijn of haar verhaal of missie bij mij ‘dropte’, en deze sloot aan bij mijn normen en waarden, ging ik vrijwel gelijk op ‘AAN’.

Zelf had ik geen concreet doel waar ik naar toewerkte. Ik deed gewoon waar ik goed in was. Dat ik zelf geen doel had kwam voort uit pure onzekerheid en mijn angst om te falen en om fouten te maken. Klein jeugdtrauma ;-). Mijn oplossing om toch positieve vibes te voelen en krijgen was door bij te dragen aan iemand anders zijn droom. Feitelijk was ik een pionnetje en was mijn geluk afhankelijk van anderen.

In 2018 kreeg ik mijn burn-out en nam ik noodgedwongen de tijd en ruimte voor genezing en bezinning. Het was ontzettend moeilijk om mijn eigen pad te bewandelen (was ik niet gewend) maar ik hield, ondanks weerstand van anderen, vol. Positieve affirmaties en meditaties hielpen mij daarbij. Gesprekken met coaches en een praktijkondersteuner droegen bij meer zelfinzicht. Langzaam aan zag patronen tevoorschijn komen die belemmerend werkte. Daar besloot ik aan te werken en mijn eigen geluk en succes te gaan creëren.

Ik startte met het opruimen en het beter organiseren van ons huis. Het was een flinke klus, maar achteraf gezien echt de moeite waard! Door te ontspullen en alle triggers te verwijderen, is ons huis oase van rust geworden waar we ons kunnen opladen. Tijdens het ontspullen verwerkte en accepteerde ik gebeurtenissen uit mijn verleden. Mijn accu laadde zich weer op.

Doormiddel van Reiki, een NLP practitioner opleiding, Breathwork en het lezen van boeken over persoonlijke ontwikkeling kwam ik steeds dichterbij mijn kern. Ik voelde weer wie ik was en wat ik wilde doen en betekenen. Mijn missie kwam naar de oppervlakte. Ik wilde coachen, mensen helpen, intuïtief werken, dingen mooier, beter en overzichtelijker maken. Ik ontdekte mijn natuurlijke talenten.

Mijn successen zijn nu niet meer afhankelijk van een ander. Ik behaal, terwijl ik anderen help, mijn eigen successen. Mijn klanten zijn tevreden en bevelen mij aan bij vrienden en familie. Ik geniet ervan om samen met klanten te werken aan meer overzicht, structuur, rust en een frisse start in iemands leven. Ik heb echt het mooiste en dankbaarste beroep dat er is.

Wil jij ook meer successen boeken en vieren in je leven? Het heft in eigen handen nemen?
Meer geluk en innerlijke rust ervaren?  Stel jezelf de volgende twee vragen als je weer voor een keuze staat:

  • Is dit voor mij belangrijk?
  • Heb ik er invloed op?

Is op beide vragen je antwoord volmonding een JA!? Dan is dit jouw pad! Doe er iets mee en bewandel hem. Deze combinatie geeft je kracht om jouw doel of droom na te jagen en te laten slagen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.