Wat doe je nu niet, wat je wel wilt?


De grafiek  filosoof Tim Urban, van Wait But Why. Je ziet 4680 blokjes; oftewel het aantal weken van een mensenleven van een negentig jarige.

Neem eens de tijd en kijk maar eens naar de blokjes. Best veel blokjes toch?

Kijk dan nog eens. Begint het al te veranderen als je realiseert hoeveel blokjes je zelf al hebt gehad? Valt het aantal blokjes al tegen?

Durf je nog eens en wat langer te kijken? Dan zie je misschien dat je nog maar weinig blokjes te gaan hebt. Tenminste als je de respectabele leeftijd van 90 mag bereiken.

En dan dringt het tot je door: "What the fuck, waar ben ik mee bezig?".

  • Haal jij alles uit het leven? 
  • Wil je op deze manier doorgaan, of is het tijd voor verandering?
  • Wat heb je nu nodig om jouw droomleven te leiden?
  • Wil je eindelijk vrij zijn van schaamte?

Maak je hoofd leeg en leef jouw leven!

Het kan enorm overweldigend als je erachter komt dat je nog veel wilt doen en dat je focus  daar niet eens op gericht is. Ook jij kunt een leven leiden dat jij wenst. Wat je daarvoor moet doen is zorgen voor minder ruis op de lijn. Minder bezig zijn met onbelangrijke zaken. Start met keuzes maken prioriteiten stellen. Zorg dat je huis jouw dient in plaats dat jij de dienaar bent van je huis. Draai de rollen om en er gebeurt iets magisch.

Een Professional Organizer werkt van buiten naar binnen. We starten met het opruimen het ontspullen van je huis. Het ordenen van je administratie en het efficiënter inrichten van je agenda. Als dan de basis op orde is heb jij alle tijd, kennis en rust in je hoofd om te gaan doen wat jij wilt bereiken in jouw leven. 

 

 

Haal jij alles uit het leven, of kun je wat
hulp en focus gebruiken?

Kijk voor meer informatie op

www.tanjalamain.nl

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.